Snitele crocante de porc

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 22 Feb 2015 | 4032 vizualizari

 

Nu cred ca exista gospodina care sa nu stie sa faca snitele.Si acestea sunt ca si clasicele snitele doar ca le-am dat prin fulgi de porumb pentru a face o crusta crocanta.Ceea ce le deosebeste de snitelele clasice este faptul ca sunt coapte in cuptor,nu prajite pe foc.Si asta,pentru faptul ca se pot servi si reci,nu doar calde.Decat un snitel savuros si uscat, prajit in ulei mai bine unul gustos si sanatos copt in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500gr cotlet de porc,
  • 2 oua,
  • 1ling smantana,
  • 1 ling mustar,
  • faina,
  • fulgi de porumb,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • un pic de ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de porc:

Uleiul,boiaua,sarea si piperul se amesteca formandu-se o pasta.Carnea se sterge bine si se taie felii de 1cm grosime.Fiecare felie se bate sub o folie de nailon,pe ambele parti.                      

Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana si mustarul si se bat bine cu o furculita.                      

Fiecare felie de carne se da prin pasta obtinuta,apoi prin faina,amestecul de oua,smantana si mustar si prin fulgiii de porumb.                      

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun feliile de carne.Se dau la cuptor.Dupa 10-15min snitelele se intorc pe partea cealalta.Se mai lasa inca 15 min pana se rumenesc frumos apoi se scot din cuptor.                        

Se sevesc calde cu o garnitura de cartofi sau reci,ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

22.02.2015, 18:53

MOKUSKA 1

22.02.2015, 20:12

ce bune sunt

Rocsi 1

22.02.2015, 20:59

Buneeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips